Recensies

Een echtgenote te Wassenaar

Van harte kan ik CareConsult van Marijke en haar team bij iedereen aanbevelen.

Zij hebben niet alleen oog voor de patiënt, maar ook voor de partner en familie. Zij hebben het vaak al moeilijk genoeg en als er dan een zorgzaam en bekwaam team dag en nacht klaarstaat om de zorg te verlichten is dat zeer te waarderen.

Chapeau voor Marijke en haar team van CareConsult.

Een zoon en een dochter te Leiden

Onze nog altijd zelfstandige moeder van 92 werd heel plotseling erg hulpbehoevend met heel veel pijn en ondanks onze pogingen alles zelf op te vangen waren we na enige tijd genoodzaakt professionele hulp in te schakelen.

Voor je moeder wil je natuurlijk het beste! We gingen dus op zoek naar een instelling waarvan wij dachten dat die het beste bij mijn moeder zou passen en kwamen door de positieve recensies bij Careconsult terecht.

Wat een schot in de roos was dat!! Vanaf het eerste telefoontje wisten we dat we goed zaten.

Dezelfde dag dat we contact hadden opgenomen werd ALLES onmiddellijk in orde gemaakt. Ook een groot gedeelte van de administratieve rompslomp die er natuurlijk ook bij komt kijken, werd door hun geregeld.

En dan ook nog de fantastische manier zoals onze moeder verzorgd wordt. Alle liefdevolle zorg, haar volledig respecterend en in haar waarde latend. Flexibel, behulpzaam en toch zoveel mogelijk zelfredzaam laten zijn. Alles lijkt bij hun mogelijk.

Dat is wat wij wilden en vooral dat is wat goed is voor onze moeder! Er wordt meegedacht, waar nodig geadviseerd en ook de "mantelzorgers" worden zoveel mogelijk ontzien. Dank, heel veel dank Careconsult. We hadden niet durven hopen dat dit mogelijk was. Zonder jullie waren zowel onze moeder als wij er veel slechter aan toe geweest.

Careconsult, een absolute aanrader!!!!

Een zoon te Leiden

Onze vader was al langer ziek, en op aanraden van een vriendin kwam hij bij CareConsult uit. Marijke heeft in eerste instantie de malle-papier-molen op orde gemaakt en al snel was er een aantal uur basiszorg per week geregeld.

Tot mijn vader viel en per direct 24-uurs zorg nodig had. Binnen een uur had Marijke haar drie vaste collega's opgetrommeld en werd er een 24-uurs planning gemaakt. Alles tot in de puntjes geregeld. We hoefden als familie niets te doen.

Om zich thuis te voelen gingen de pantoffels aan, de wc werd even tussendoor schoongemaakt, na het verschonen van het bed ging de wasmachine aan en de benodigde boodschappen werden aan elkaar doorgegeven. Wellicht voor hen de normaalste zaak van de wereld maar voor de familie heel erg prettig en geruststellend.

We hoefden eigenlijk niets te doen, behalve antwoorden als ze ongerust vroegen of we wel wat gegeten hadden tussen de middag, en of we een kopje thee wilden.

Dit is *****-zorg.

Mw. M.G. te Oegstgeest

Mijn moeder met Parkinson maakte een plotselinge terugval en alleen thuis blijven, bleek heel plots niet meer mogelijk. In lichte paniek kwamen wij gelukkig uit bij CareConsult. Alles was meteen mogelijk. Binnen een hele korte tijd stond er meteen een super team klaar om de zorg voor mijn moeder over te nemen.

Zo snel en zo professioneel! Mijn moeder vond het in het begin wel een beetje lastig zomaar iemand dag en nacht in huis. Maar ook hier wist het team heel netjes en goed mee om te gaan. Ze gaven haar snel veel vertrouwen. Naast goede verpleegzorg was er ook veel ruimte voor aandacht. Er werd altijd, of het dag of nacht was, echt veel tijd genomen om haar bij te staan en haar gerust te stellen.

Dat de zorg voor mijn moeder zo snel en zo professioneel werd overgenomen gaf mijn moeder maar ook ons, de kinderen, een enorme rust. Onze moeder was dag en nacht in super goede handen!

Tijdens deze zorgtijd werd er goed gecommuniceerd, snel en via hele korte lijnen. Zowel onderling als met ons. Ook kregen we naast de goede zorg ook veel adviezen hoe de weg te vinden in "Zorgland". Wat zeker sinds 1 januari 2015 toch wat onduidelijk was. We konden met al onze vragen altijd terecht bij het zorgteam van Care Consult. Dat hebben we als heel fijn ervaren.

Een dochter

Een dementerende moeder die zo graag thuis wil blijven wonen. Jullie maken dat mogelijk. Het initiatief om met een lekkere warme maaltijd 's avonds naar haar toe te gaan en gezellig samen te eten, fantastisch!

Met veel geduld, liefde en respect haar tegemoet tredend en goed overleg met ons als familie!

Jullie maken het verschil en maken het mogelijk dat mijn moeder geen afscheid hoeft te nemen van haar vertrouwde omgeving!

Mw. B. te Leiderdorp

De geleverde zorg aan mijn moeder was zeer zorgvuldig. Er werd rekening gehouden met haar wensen en goed ingespeeld op de fysieke beperkingen. Ze werd gemotiveerd om haar oefeningen te doen, deze werden deskundig begeleid. Daarnaast bracht de zorgverlener veel gezelligheid mee, door de verhalen werd mijn moeder even uit haar beperkte leefomgeving gehaald. Als mantelzorger liet ik met een gerust hart de zorg even over aan het team. Zonder deze inzet was het niet mogelijk geweest mijn moeder tot het einde toe thuis te verzorgen.

Mw.T. te Wassenaar

Mijn dementerende moeder kon gelukkig het eerste jaar thuis blijven wonen na het overlijden van mijn vader. In haar eigen vertrouwde omgeving dankzij de liefdevolle en respectvolle persoonlijke zorg. Wij als familie werden ook met respect behandeld en alles is in goed overleg geregeld. Ook toen mijn moeder naar een zorginstelling verhuisde is de zorg in een mooie afgeslankte vorm door gegaan. Mocht het ooit zover komen dan zou ik ook graag de zorg van CareConsult willen ontvangen!

Mw. I.H. te Oegstgeest

Lief team,

Wat zijn jullie ongelooflijke lieve, zorgzame, betrouwbare mensen! Waar de zorg normaal ophoudt, gaan jullie nog een stapje verder. Jullie denken mee zowel met degene die verzorgd moet worden als met hun naasten (familie, vrienden, etc.).Een topteam, waar je in moeilijkere tijden van op aan kan!

Jullie heel veel dank voor alle lieve zorgen voor onze moeder. We missen jullie!

Dhr. P. te Leiden

Mijn vrouw verkeerde in de laatste fase van haar verloren strijd tegen een kanker en wilde tot het einde toe graag thuisblijven. Dit werd mogelijk gemaakt door de professionele hulp van de zorgverleners van CareConsult-Thuiszorg. Niet alleen waren zij er voor mijn vrouw maar ook ik, als partner, kreeg de benodigde aandacht. De zorgverleners zijn tot het uiterste gegaan om het mijn vrouw zo aangenaam mogelijk te maken. Ook waren zij zeer goede gesprekspartners van de artsen door hun grote praktijkervaring. Niets was hen werkelijk teveel en naast de fysieke zorgverlening voelden zij als goede vrienden en keek mijn vrouw iedere ochtend uit naar hun komst.

Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Ik ben hen daar heel dankbaar voor. Een TOPTEAM!

Een dochter in Sinterklaasstijl

De dames van CareConsult,
Ik ken er drie!
Ze zijn heel actief
en bovendien lief!
Ze staan altijd klaar,
met een vriendelijk gebaar.
De toekomst ziet er rooskleurig uit,
met deze dames kun je vooruit!
Ik beveel ze ten zeerste aan.
Op hun woord kun je staan.